Venüsün peşinde burçlar ve seks tablosu

ECİNNİLİK

2017 Burçlara Göre Sevişme Rehberiniz

Siz sevgili 5harflilerin keyfi için oturduk ve 4 sene sonra tekrardan bir sevişme rehberi çıkardık. Neden? Çünkü yurt genelinde havalar aşırı soğuk, insanların arasındaki mesafeyi kulaçla ölçüyoruz. Çok eskiden rastlaşacaktık gıygıylığında libidolar aldı yürüdü. Yok benim libido maşallah marul gibi diyen bi kısım vatan evladı ise yaprak yaprak mı açsa, kök mü salsa şaşırdı. Rehbersiz geçirdiğiniz 4 seneyi mümkün olduğunca kazasız belasız atlatmış olmanızı umarak, 2013’te ortaya çıkan tablodan bu yana kaç arpa boyu yol aldığınıza, kara kışı nasıl alt edeceğinize, kimlere nasıl yanaşacağınıza gelin birlikte bakalım.

 

Her şeyden önce bilmeniz gereken bir şey var. Venüs geriliyor dostlar! Hem de ne gerileme! 5 Mart’tan 15 Nisan’a kadar. Dile kolay. Saçınızı boyatacaksanız, sarışınken kumral, kızılken yeşil saçlı olacaksanız hemen halledin bu işi, Şubat sonundan itibaren radikal değişikliklere #HAYIR! Koç burcundaki bu gerileme her burcu farklı bir evinden vuracak. Vuracak dediysek oyalayacak, üzerine düşündürecek, biraz yoracak yani. Ama iyi haberler de var. Üç gün önceki dolunay ve ay tutulması akıncı libidik güçler gönderdi sisteme. Etkisi bugün yarın başlar. 26 Şubat’ta da epey fantezili bir güneş tutulması olacak. Venüs ne derse desin yorgan altında saklanacak zaman değil yani. Olmadı ekini bugün ekip, ürünü 15 Nisan’dan sonra toplayacağız. İşimiz kolay değil ama pusulamız keskin. Yeter ki onursuz olmasın aşk!

 

Evet, hadi başlayalım.

 

Sevgili Kova,

 

4 sene evvelki raporuma baktığımda seninle tanışmadığım için vahlandığımı görüyorum. Bu 4 senede kosmos bize kovalarla tanışmayı nasip etti. Memnun olduk canım! Fantaazi dünyasında kimse eline su dökemez demişiz ama havan batsın demeyi unutmuşuz! Allah kimseyi fazla havalı bir kovayla aynı yatağa düşürmesin. Kovacım, kendini tanıman lazım yoksa herşey hava civa. Daimi ergen kovalara önerimiz büyüklerinden öğrenmeleri. Zira o sular derin, o sular uçsuz bucaksız. Ne istediğini bildiği zaman hem direkt hem tatlı dille söylemesini bilen bir burç daha yoktur zodyakta.

 

2008’den beri ilk defa tutulmalar seni işaret ediyor, bu nağmeler senin için geliyor. Kova ve Aslan güzel günler görecek diyorlar. Fantaziyi unut, bedenini kurcala biraz bakalım ne çıkacak. Sana full set tavşan öneriyoruz.

 

Diplerin dibi, alemlerin şairi Balık,

 

Biraz değiştir artık şu halleri, hallenmeleri allasen. Çöktün başımıza kaldın. Hayal kurmayı iyi biliyorsun, çok güzel. Hayallerini gerçek gibi yaşamakta da üstüne yok. Ama bunca güç elinde, Neptün 2026’ya kadar burcunda, niçin hep aynı hayal kuzum? Biraz çeşit, çeşni lütfen. Ama sen kendine hep aynı rolü biç, çeşitten çeşniden nevresim değişikliği anla, sonra niye bana esmer günler! Öyle olmuyo o iş. Bırak ortamı, mumları, çamaşırları filan sevişme personanı değiştir! Hiç de zor değil. Sen önce bi hayalini kur girebileceğin çeşit çeşit personanın, sonra karşındaki beton da olsa sen kendi hayal aleminde yaşamayı başarıyorsun nasıl olsa. Bir bak bakalım belki şuradaki kostümler ilham olur.

 

Maşallah Koç,

 

Zodyağın en şanslılarından biri sensin. Hem Mars sende, hem Venüs. Kendini ortalara atma, göz süzme, gerdan kırma zamanı anlayacağın. Sevişkelerden sevişke beğen! Şubat ayı boyunca mıknatıs gibi çekeceksin üzerine ilgiyi. Yalnız iş ondan sonrasında biraz çetrefil. Mars tepende, savaşır gibi seviştiğin yetti yıllardır. Şehvet iyi fakat şefkati de işin içine katmayı öğrenmen gerek artık. Ya o, ya o değil. Hem o, hem o! Daha fazla almak için daha fazla vermen lazım.

 

Yani kasıt şöyle bir şeyler.

 

Bbbooğaaaaa,

 

Yemede, içmede, sevişmede üstüne yok malum bedensel hazların sultanısın. Tadını çıkarmayı, ağırdan almayı, sindire sindire koklaşmayı seversin. Gel gör ki sana Şubat’ta merdiven altı, kapı arkası hazlar görünüyor. Öyle bi gizli, kaçak, alelacele sevişmeler. Yalnız dikkat et, Mars 10 Mart’ta burcuna girdiğinde gizlediğin ne varsa ortaya saçılma ihtimali büyük.

 

Biraz daha spesifik olacak olursak, Neptün kapını çalacağından ötürü şu ara maskeli balo, bugünkü adıyla temalı parti gibi olaylara girersen şansın yaver gidecek. Yalnız işte biraz özen, biraz dikkat, sonra arkandan kimse toplamayacak… İçine, bunca zaman alıp da koleksiyona döndürdüğün ipeklerini satenlerini giymeyi unutma. Tarzınsa, şöyle bir şeyler alelacele zamanlar için ideal! Ayın tıpasından başla.

 

Ah İkizler,

 

Hercailiğine hasret kaldık. Bir Satürn belası ki resmen güllerin soldu kaldırımlarda. Hepimiz şahidiz, iyi dayandın. Azıcık daha sık dişini. Birkaç aya yollar, bahtlar açılacak inşallah. Şimdilik varsa yoksa 9. Ev konuları, kukumav kuşu gibi düşüncelere devam. Ama unutma, sen ikizlersin, her türlü kesadı berekete dönüştürmeyi bilirsin. Bi erotika üzerine mi çalışmaya başlasan acaba? 2 satır Anaïs Nin mi okusan? Maksat libidoyu saklandığı delikten çıkarıp bi tozunu almak, bikaç kelime hoşbeş etmek, güneşli günlerde şöyle bi dışarı çıkarıp hava aldırmak. Sonra bahar geldiğinde ne olduğunu şaşırmasın çocuk.

 

Buyur burdan yak o ateşi.

 

Dalgalı Yengecim,

 

Şubat sonuna doğru Mars 10. evine geliyor, ün şan şöhret senin kapında. Yalnız son zamanlarda paralar suyunu çekmiş (ki 4 sene evvelki rehbere baktığımda o zaman da paraları yemiş olduğun için seni uyarmak zorunda kalmış olduğumuzu görüyorum.) Israrla sana evcimen bir burç olduğunu, burcun kadar harcaman gerektiğini söylüyoruz. Ne içki parası kaldı, ne konser, ne de seksi iç çamaşırı. Durum düzelene kadar çekmecende duran oyuncaklarla idare edeceksin artık. Şükür ki daha önce de söylediğimiz gibi tek kişilik bir oyun bahçesi gibisin. Evde mırnav mırnav kürklü battaniyelerine sürünerek hangi deliklerden yuvarlanacağını bir sen bilirsin bir kosmos. Yalnız, terbiyesiz Uranüs yatak altlarında saklanıyor, aman dikkat!

 

Sana bu seferlik oyuncak yok, cezalısın. Hem çekmeceler dolu…

 

Aslanım,

 

Ne oldu kuzum? Kükreye kükreye sevişirdin yataklarda, kimin kedisi olsam diye pusuya yattın geleni geçeni gözlüyosun şimdi. Yakıştı mı sana? Valla yakışmadı. Ama senin de bir suçun yok. 7. Ev meselelerin aldı yürüdü, varsa yoksa oturaklı, kalıcı ilişkiler. Üç gün önce burcundaki tutulma evrene konfetiler attı senin için. Aradığını bulmana az kaldı. Ama esas ding dong çanlarını Ağustos’ta çalacak kosmos: Aslanlara yürü ya kulum! Yalnız tabi aslanlığını bozmadan yürüyebilmek bi mesele. Allahaşkına bırak şu miyav miyav sevişmeleri. Kapana giriyorum, başka ne yapayım diyorsan ver kırbacı terbiyecinin eline! Aslanlığının şanına yakışır bir teslimiyet olsun.

 

Senin için geliyoooooor.

 

Başakcanım,

 

Biliyoruz dünyanın yükü senin omuzlarında. İşler dağ olmuş nefesini tıkıyor. Herkesin yanlışını düzeltmek sana kalmış, herkesin eksiğini tamamlamak senin işin. Ama allah aşkına bir yeter de be canım! Mola ver, etrafına bakın, orada senin bedenini milim milim gezmeye çıkacak, her köşene hakettiği ilgiyi, özeni gösterecek biri bekliyor. Omuzların, sırtın sadece yük taşımak için yaratılmamış ya! Bak 3 satırda 2 ünlem kondurttun bana. Yataktan kalktığında dünya tüm yanlışlarıyla senin düzeltmeni bekliyor olacak merak etme.

 

Sana tavsiyelerimiz şu yönde olacak: topları yayma ve dolayısıyla yatakta geçirdiğin vakti biraz daha uzatma. Veya topları içeri atma; dünyanın yükünden uzakta, içerde bir yerlerde seni oyuna çağıran küreleri unutma, o sese kulak ver!

 

Terazicim,

 

Kim incitti seni böyle? Kim bilmedi değerini? Açın mı bozuldu, ışık mı yetersiz? Herkes seksi din gibi yaşayamaz, o sana mahsus bir güzellik. Bak yakında Jüpiter 1. Evine gelip yerleşecek, sana ne hediyeler verecek. Bu küskün tavrına bir son ver. Zaten ortam da çok civcivli değil; biliyorsun Venüs gerileyecek ve bu senin için bazı tehlikeleri beraberinde getirebilir. Mesela, öyle ilk seviştiğin kişiye kapılıp gitmek yok. Korunmayı da ihmal etme sakın.

 

Nisan sonundan itibaren açılabilir, daha riskli adımlar atabilirsin. Ama sen sen ol, şimdilik bu mülayim havanı koru. Bu ara kafayı biraz aşkla meşkle bozmuş olabilirsin, dost sofrasından uzak düşme.

 

Muhterem Akrep,

 

Bir konuda anlaşalım. Tamam, hakikaten bi alamet-i farikan var yatakta. Boşuna değil seks deyince akla ilk gelen burç olman. Ama her sevişme ölmeden önceki son sevişme ağırlığında olunca insan biraz ürperiyor. Tutkunun ille karanlık olmadığını nasıl yapsak da öğretsek sana? Meseleyi biraz hafife almayı denemelisin. Pornoları filan bırak. Biraz romantik komedi kürü yap. Gülüşe gülüşe sevişmek diye bişey var. 26 Şubat’ta güneş, yeni ay, neptün ve merkür hepsi birden gerçek aşk evinde olacaklar. Biraz oyunun tam vakti.

 

Yayım Balım Delişmenim,

 

Aşk her şeyi affeder mi? Senin bu oyunculuğunu, hoppalığını, sürekli aksiyon halini nabacaz be gülüm? Tamam, kendimizi sürekli yeni maceraların kucağına atıyoruz, eğlenceye eğlence demiyoruz, kelepçelerden aynalara, türlü tezgahtan salıncaklarda sallanmalara iyi koşturduk. Ama insan bazen yoruluyor, şöyle eski usul bir sevişmek istiyor. Burcuna aykırı biliyorum ama önümüzdeki 2 ay sana ön sevişme kürü öneriyoruz. Yoksa bu ben-oyun-merkezi halin herkesi kaçıracak, kalacaksın bir başına. 4 senedir senin tempona uymaya çalışalım diye bitap düştük. O yüzden şimdi gidip bir kelepçe almanı ve sana takılmak üzere partnerlerine vermeni rica ediyoruz. Kendi iyiliğin için. Bu sadeleştirme duyularını o kadar güçlendirecek ki şaşacaksın… Çaktırmadan ben yine biraz takılayım diyorsan, hadi gözün doysun diyelim şöyle bir tavsiyede bulunalım (değişik versiyonları için başakcana veya boğaya danışabilirsin).

 

Oğlak!

 

Pozisyon zenginliği, yüz kaplan gücü libido, yaratıcılık, teknik bilgi, on parmağında on marifet! E sana ne oldu da böyle sofra kurar gibi kasnaklı sevişmelere kaldın sevgili oğlakçım? Satürn’ün çocuğusun sen! Kendine gel! Eski tempoyu yakalama meselesini halledilmesi gereken bir iş olarak koyarsan önüne, aşamayacağın engel yok. Sana yeter ki iş olsun. Yalnız tempoyu çözersin de ruh biraz uğraştırabilir, onun için kerametin sende olmadığını idrak gerek.

 

Bir süre aynalarla dolu odalarda sevişmek işe yarayabilir. Bak bakalım senden başkası var mı olay yerinde? (Niye üstüme bu kadar geldiniz deme, laf dinle!)

 

 

Ana görsel: Claudia Rogge

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bir de bunlar var

İngilizce Seda Sayan
Bikini Adası Işık Almıyordu, Mavisi Çoktu: Squidward’ın İntiharı
Duygu Asena’nın Hatırı

Pin It on Pinterest