*Kokluyor* "Böyle bunu içine çektiğiniz zaman...

YAZI

Vedat Milor’a Bir Kadeh Angelina Jolie

Hayata bir duruş olarak “nom nom nom”un ülkemizdeki temsilcisi Vedat Milor’un yeme içme tutkusunun şiddetini şu videodan, balık yerken telefonunun denize düşmesi ve bu minik kazanın Milor’un içinde bulunduğu lezzet kapsülünde bir çizik bile yaratmaması olayından hatırlıyoruz. Aşağıda gördüğünüz videoda ise bir kadeh şarap, Milor’un tasvir gücünün bel vermesine sebep oluyor:

 

İlgili bölümün transkripsiyonu şöyle:

 

*Kokluyor* “Böyle bunu içine çektiğiniz zaman… Nasıl söyleyeyim hani insanın yanında Angelina Jolie filan olsa, böyle hımmf diye hoş bir şekilde boynunu bir koklasa yanağına doğru… Bilemiyorum nasıl bir… böyle bir şey yapmadım ama bu şarabın bukesi gerçekten patlıyor adeta, yani bu patlayan buke.”

 

*İPTAL*

 

Bu videonun en muhteşem kısmı bana kalırsa Vedat Milor romans yaparken arkada kuşların Milor’un iç sesine uygun biçimde ciyak ciyak çıldırıyor olması, tasvire martıların da son ses şahitlik etmesi. Martılar diyorlar ki evet, şöyle yanağına doğru diyorlar, biz de böyle bir şey yapmadık ama… Neyse ki hayalgücü denen bir şey var.

 

Huşu içinde kafa sallayanlarımızı Arzu Tramvayı’nın ilk vagonuna, Brad Pitt’in Kamerasından Angelina Jolie‘ye doğru alalım. Nom.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

SANAT

YBu Resim Gitmeli Mi?
Bu Resim Gitmeli Mi?

Sanatçı Hannah Black'in siyah bir çocuk cesedini tasvir eden sanat eserinin var oluşunu ve sergilenmesini eleştirdiği açık mektubundan hareketle: "onurlandırmak" ve "lafı ağzına tıkmak" arasındaki ince çizgi nerede durur?

KÜLTÜR

YMary Beard: Gücün İçinde, Üzerinde, Peşinde Kadınlar
Mary Beard: Gücün İçinde, Üzerinde, Peşinde Kadınlar

Cambridge Üniversitesi Klasikler Profesörü Mary Beard'ın konuşması: Kadınlar Antik Yunan'dan bugüne güçle nasıl ilişkilendi?

SANAT

YÖlüm Kadar Ciddi, Küfürlü bir Şaka: Renate Bertlmann
Ölüm Kadar Ciddi, Küfürlü bir Şaka: Renate Bertlmann

Renate Bertlmann, 1970’lerde bir çok çağdaşı gibi 1968’in devrimci atmosferi ve ikinci dalga feminizmin gücüyle kadın bedenini bir kutlama ve devrim aracı olarak yeniden kurgulayan eserler üretmiş.

SANAT

YGüncel Kızlar (1977)
Güncel Kızlar (1977)

Vintage sarısı, yalnızca çözülmüş meselelere, başarıyla alınmış haklara mı değer?

Bir de bunlar var

Müjde Size
İran’da Babalar ve Kızlar
Yedi Cüceler

Pin It on Pinterest