Yunanistan'da Alexis Tsipras yönetiminde yeni bir kemer sıkma karşıtı parti yönetimde. E popüler atasözünün dediği gibi "bütün büyük adamların arkasında büyük bir kadın vardır."

ECİNNİLİK

Yunanistan’ın Yeni ‘First Leydi’si Ne Giymeli?

Geçen hafta Yunanistan’da yönetime gelen Radikal Sol Syriza Parti yöneticisi Alexis Tsipras’ın bir partneri var. Peki bir başbakanın eşiyseniz ne olacaksınız? Bir ‘First Lady’, Peki bir first lady iseniz ne yapmalısınız? Eşinizin arkasında durmalı, hoş, alımlı ve şık olmalısınız. Ve hoş ve alımlı ve şık olmak için ne giymelisiniz? Balenciaga, Marni, Prada.

 

Evet Vogue seçim sonuçları açıklanmasının ertesi günü bu tip şeyler söylemiş. Dalga geçmiyoruz. Aşağıda yaptıkları ve kusur bulamayıp öylece yayınlayıverdikleri haberin çevirisini görebilirsiniz:

 

Yunanistan’da Alexis Tsipras yönetiminde yeni bir kemer sıkma karşıtı parti yönetimde ve popüler atasözünün dediği gibi “bütün büyük adamların arkasında büyük bir kadın vardır.” Yunanistan’ın yeni First Lady’si, “Betty” olarak bilinen Peristera Batziana Avrupa’nın en genç başbakanına katılırken, zarif bir palet ve net dikişlerle dolu ideal gardırobunu hayal ediyoruz. Ve kendisi zengin renkleri ve iddialı desenleri seviyor görünse de, gardırobunu yenilemek için pre-Fall koleksiyonlardan birkaç anahtar parçayı önerdik; Batziana, Michelle Obama ve Angela Merkel de dahil diğer toplumsal ve siyasi şahsiyetlerin yaptığı gibi bu parçaları tekrar tekrar giyebilir.

 

Bunları yazmakla yetinmemiş ‘Betty’nin first lady olmadan önceki bir halinin fotoğrafını iliştirivermişler. Şu halin tam olmamış Betty. E parti kemerleri sıkmayacak da sen mi sıkacaksın Betty?

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

TARİH

YSenin için düşündüğüm çiçekleri bulmak çok zor
Senin için düşündüğüm çiçekleri bulmak çok zor

Frida Kahlo'dan dostu ve meslektaşı O'Keeffe'e, endişe, destek ve aşk dolu bir mektup

SANAT

YMüzik Şemsiyesi – 3
Müzik Şemsiyesi – 3

Bu bölümde yönetmen John Cassavetes'in 'Etki Altında bir Kadın'ından bahsedecek ve müzisyen Harwood'un film için yapmış olduğu ana temayı dinleyeceğiz sayın Müzik Şemsiyesi severler...

MEYDAN

YMümkün Olmadı Hocam
Mümkün Olmadı Hocam

Türkan Hocam valla bir sürü kaynak buldum ödevin başına oturdum fakat...

Bir de bunlar var

Ustayım Usta, Canım İster Pasta
Süper babaanne bombaları savuşturuyor
“Makyaj Yapanın Aynasını Şeytan Tutar”

Pin It on Pinterest